Online marketing tanácsadó

A honlapod szenzációs, de mennyi pénzt hoz? Ez a blog arról szól, hogy miképp lehet pénzt keresni egy honlappal. Kipróbált és bevált módszerek, kis és középvállalatoknak

Facebookon is várlak

Kommentek

Egy barátomról, aki nem hajlandó igénybe venni az online marketing lehetőségeit

 

Van egy barátom, aki páratlanul kiváló a szakmájában. Mediációval foglalkozik, vagyis azzal, hogy megoldást találjon - ebben a konfliktusos világunkban - a hozzá fordulók konfliktusaira. Eredeti szakmája ügyéd, és ebbéli minőségében döbbent rá, hogy a jog nem szolgáltat igazságot, egy bírói ítélet csak formálisan jelenti a végét a problémáknak. Az indulatok, a pusztitó ellentétek tovább dolgozoknak az agyakban és a szívekben.

Más megoldást keresett ezért. Elcsépelt, de igaz mondás: az igazságszolgáltatás jogot szolgáltat, és nem igazságot. Ezért nyított a barátom a mediáció irányába, a nyer-nyer lezárások hatékony megoldási lehetőségét fedezve fel ebben a szakmában.

Tanult, képezte magát, itthon és külföldön. Foglalkozik gazdasági és magánéleti mediációval, oktatja is a mediációt. Rengeteg szakmai anyagot állított össze, pozícióba került az Országo Mediációs Egyesületnél, meghívást kapott egyetemi katedrára is. Tudása és személyisége alapján bátran elmondhatjuk: az Isten is mediátornak teremtette!

És?

Hány emberhez jutott el a tudása?

Kevéshez. Ha meghirdet egy tanfolyamot, akkor alig jön össze egy csoport. Nem válogathat a megbízásokban, és nem kérhet magas tisztelet díjat. Ez nem siker sztori. Inkább vergődés. Pedig a tudása!

Hol a hiba? Ki a hibás?

Hibáztassuk az RTL Klubot mert nem hívta meg a barátomat a reggeli műsorába?  De hát honnan kellene tudniuk róla?

Hibáztassuk az újságírókat, hogy nem írnak terjedelmes cikkeket a barátom valóban szenzációs tudásáról? De hát honnan kellene tudniuk róla?

Igen, ilyen világban élünk. Abból lesz sztár, ismert szakember, akit felkap a média. Miért Czeizel Endre jut eszünkbe, a genetikus szóról? Mert ismertté vált a TV műsorával és azóta is gyakori média szereplő.

Miért Csernus Imre jut eszünkbe a pszichiáter szóról? Talán ő a legjobb pszichiáter Magyarországon? Dehogy! Ismertté vált, és azóta tudatosan építi az imázsát. 

Oké, nem kerülhet be mindenki a TV-be. De itt az Internet! Az online marketing pont erről szól! A Google-t nem érdekli, hogy hányszor szerepeltél a TV-ben! Ha az Interneten te vagy a legjobb, akkor a te tudásodat fogja a Google propagálni. A te oldaladat fogja "ajánlani" neked lesz lehetőségedet a legtöbb emberhez eljutni, te leszel a megkerülhetetlen szereplő, a sztár, a number one.

Ilyen világban élünk! Marketing nélkül a legjobbak is elkallódnak. De az online marketing mindenki számára elérhető.

Ne rejtsd el a tudásod! Mutasd meg magad!  Légy sikeres!

 

Címkék: jog mediáció

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://onlinemarketinges.blog.hu/api/trackback/id/tr131551053

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.